Beveiliging

Veilig certificaatbeheer

Loadbalancer

Frequente audits

Snel en veilig

Gecompliceerde website? Drukke webwinkel? Kritische applicaties? Nedcomp neemt alle zorgen uit handen. Een website moet het doen. Altijd. Of het nu gaat om een drukke webshop, een complexe site of kritische bedrijfsapplicaties; als ondernemer moet je erop kunnen vertrouwen dat alles functioneert op een veilige manier. 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar.

NEN 7510/ISO 27001 informatiebeveiliging

Nedcomp voldoet aan de NEN 7510. Dit is de norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector in Nederland. Onder informatiebeveiliging wordt verstaan ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde zorg voor patiënten’.

Back-up

Nedcomp zorgt dagelijkse voor een volledige back-up van al uw bestanden, zodat in geval van calamiteiten altijd een actuele back-up beschikbaar is.

Redundant uitvoering hardware datacenter

De afzonderlijke componenten binnen het datacentrum zijn zoveel mogelijk redundant (N+1) uitgevoerd. Denk daarbij aan een dubbele uitvoering van firewalls, stroomtoevoer, de uplinks bij onze provider(s) en de capaciteit binnen het virtualisatie-cluster. Op deze manier kunnen we eventuele storingen altijd probleemloos opvangen. Voorkomen is beter dan genezen!

Beveiliging datacentrum

Het Tier-3+ datacentrum waar onze infrastructuur ondergebracht is, is 24/7 beveiligd door zowel geautomatiseerde beveiligingssystemen als on site beveiligingspersoneel. Het datacentrum voldoet aan de ISO 27001 norm.

De overheid geeft goede informatie over de beveiliging van data voor bedrijven en het uitvoeren van securitytesten. Download hier een Whitepaper securitytesten

Hosting bij Nedcomp betekent:

✓ Betrokkenheid
✓ Bewustwording
✓ Maatwerk
✓ Ontzorgen op dataveiligheidsgebied
✓ Persoonlijke aandacht
✓ Compliance

 

Nedcomp werkt samen met gerenomeerde bedrijven om veiligheid te detecteren, in kaart te brengen, er een plan voor te maken en uiteindelijk volgens alle normen op orde te brengen

Heeft u vragen over informatiebeveiliging?

Neem contact met ons op