Diensten

Uitzonderlijke wensen, uitzonderlijke oplossingen

Nedcomp levert sinds 1997 betrouwbare hostingdiensten. Wij zijn klantgericht, hebben korte lijnen, zijn betrouwbaar en spelen snel in op jouw vragen. We denken mee in het belang van de klanten daarom altijd pas tevreden met het beste. Bij ons heb je direct contact met een medewerker-met-verstand-van-zaken. Een medewerker die, vooral op de momenten die voor jou zo belangrijk zijn, adequate service kan bieden. De kwaliteit zit dus vooral in het hebben van een supportteam dat je snel begrijpt en helpt! Dat vertaalt zich dan ook in de langdurige werkrelaties die wij met onze klanten onderhouden.

Managed hosting

Kritische applicaties? Gecompliceerde website? Beveiligde data?  Nedcomp neemt alle zorgen uit handen. Een website moet het doen. Altijd. Door gebruik te maken van Managed hosting bij Nedcomp nemen we veel zorgen uit handen van onze klanten. 

Cloudstrategie

Migreren naar de cloud klinkt simpeler dan het is. De belangrijkste acties die organisaties in dit proces moeten maken, gebeuren in de voorbereiding. Een goede voorbereiding maakt de kans op slagen groter en zonder die voorbereiding is de slagingskans klein.

Azure

Omdat Azure een cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met andere cloudservices. Het Azure platform vraagt gespecialiseerde kennis en daarom bieden wij behalve het Azure platform zelf, óók ondersteunende managed services diensten aan.

Beveiliging

Onder informatiebeveiliging wordt verstaan: het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde dataopslag.