Software (SAAS)

Dagelijks beheer, Live Monitoring

Snel, efficiënt en schoon datanetwerk

Servers, monitoring en beheer 

Razendsnelle hosting met goede support

Als SaaS-leverancier wil je dat jouw hostingpartner hoge normen en waarden hanteert. Jouw software moeten veilig en verantwoord gehost worden. Door onze nauwe samenwerking met softwareontwikkeling partners en onze gedeelde geschiedenis met W3S zit softwareontwikkeling in het DNA van Nedcomp. We spreken jouw taal en delen de mindset van een ontwikkelaar.

OTAP

(Ontwikkel Test Acceptatie en Productie)

Klanten en ontwikkelaars stellen steeds hogere eisen aan hun ontwikkelstraat, terwijl de techniek steeds complexer wordt. Het bouwen en beheren van OTAP omgevingen wordt dan ook steeds vaker uitbesteed. Door het hanteren van een goede test en productie-omgeving zijn wij in staat om veilige en betrouwbare hosting aan te bieden.

PGO- ontwikkelaar

Als software-leverancier wil je dat jouw hostingpartner hoge normen en waarden hanteert. Ontwikkelt jouw organisatie een PGO? Of ben je op zoek naar een veilige omgeving voor jouw apps en de bijbehorende data? Een van deze eisen is, dat alle deelnemers die een PGO (willen) ontwikkelen in het bezit dienen te zijn van een NEN 7510 certificering inclusief de aanvullende auditverklaring met rapportage. Nedcomp heeft als doel gesteld om de juiste hosting te bieden voor deze omgeving.