Overheid

Creatieve oplossingen, eenvoudige release

Snelle en flexibele updatecyclus

Goede support voor software en servers

Een wirwar van applicaties.....

Als regionale overheidsinstelling heb je vaak te maken met een wirwar van applicaties die in eerste instantie 'gewoon' lokaal gehost worden. Op een gegeven moment is het onduidelijk wat er allemaal op de hostingservers staat: er is geen overzicht meer. Hoe wil je de server opschonen? Welke servers kunnen we leegmaken? Hoe kunnen we de snelheid verbeteren? Allemaal beheervragen waar wij graag bij helpen. Het is mogelijk om het hele beheertraject uit handen te geven. De opslag van de applicaties, apps en data wordt niet alleen efficiënter maar in de meeste gevallen ook goedkoper, sneller en schoner.

Waarom hosting bij Nedcomp?

 

Snelle reactie bij foutmelding

Adviserende rol rondom goed hostinggebruik

Regelmatige updatecyclus zonder oponthoud

Goede en flexibele support

Snelle service naar datacenter

Situatie bij de overheid

Zodra er problemen zijn bij een website, app of applicatie van de overheid verloopt het contact over meerdere schijven, vaak ook via meerdere instanties.

De voordelen van externe Hostingbeheer zijn groot. Met name de snelheid van een ‘kleine’ partij is niet te vergelijken met een hosting via een overheidsroute. De hoge schakelsnelheid wordt met name gerealiseerd doordat de engineers van Nedcomp de applicatie/app/software van jouw organisatie borgen. Ze hebben de kennis om de hosting efficient en flexibel in te richten. Ze weten hoe de informatie op de server is opgelsagen en welke onderdelen belangrijk zijn voor snelle beschikbaarheid van de data. Ale een project af is staat alls in een mum van tijd online.

Meer weten over hosting?

Neem contact met ons op of bekijk onze contactpagina

Wil je tijdens kantooruren liever direct contact met één van onze hosting engineers? Bel 010 - 899 09 82 of mail naar beheer@nedcomp.nl.