Nedcomp staat voor Managed Cloud: het volledige technische beheer van jouw hostingomgeving. We adviseren, ontwerpen, richten in, migreren, beheren, upgraden, onderhouden, monitoren, documenteren en analyseren. We nemen eigenlijk al het 'hosting gedoe’ uit handen zodat jouw bedrijf zich volledig op de corebusiness kan concentreren.

STABIEL

Een stabiel systeem inrichten begint bij de basis. Helemaal aan het begin van een organisatie. Op dit moment is het voor een MSP (managed service provider) zoals Nedcomp mogelijk om hardware aan te schaffen waarbij de standaarden van de industrie zeer goed zijn. Op deze manier kunnen we een hoge uptime garanderen. We hebben een goede samenwerking met 2 datacenters en kunnen rekenen op de juiste beveiliging voor de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7001 van de meeste partijen waar wij mee samenwerken. Voor stabiliteit kunnen we vertrouwen op de oplossingen die de industrie inmiddels biedt. Bij de vraag van de klant maken we gebruik van de beste standaarden om uiteindelijk een implementatie op maat te kunnen bieden. 

VEILIG

Een veilige gegevensoverdracht op internet is zeer belangrijk. Wanneer het om persoonsgevens gaat, wil je natuurlijk niet dat deze in de verkeerde handen vallen. Een veilige omgeving bouwen kan een ingewikkeld proces zijn. Het is veelal niet alleen een technische oplossing, maar een goed beleid eromheen. Als de techniek in orde is, maar niemand gebruikt het op de juiste manier, dan is de techniek niets waard. Voor het inrichten van een goede beveiliging maak je gebruik van heel veel puzzelstukjes: wensen, eisen, gebruikers en uiteraard de techniek. Daarnaast moet het implementeren van een passende beveiliging gerelateerd zijn aan het risico dat een organisatie loopt.

Het risico ligt altijd bij een derde (fraude) partij die je niet kent en waarvan je ook de motieven slechts vooraf kunt raden. Nedcomp heeft veel ervaring met het bouwen van veilige omgevingen en denkt graag mee om de juiste oplossing te vinden.

VRIENDELIJK

Vriendelijk… dat gaat verder dan dienstverlening alleen. Onze engineers denken mee over de visie van het bedrijf, zijn betrokken bij jaardoelen en hebben invloed op onderwerpen die binnen ons bedrijf spelen. Zo hebben we aandacht besteed aan commerciële vaardigheden, niet altijd een eerste doelstelling van technici. Dus klantvriendelijkheid en aandacht is bij ons echt een issue. Wij monitoren en werken proactief binnen onze beheer protocollen om uptime te garanderen.

We werken niet alleen graag voor onze klanten: we vinden het nog leuk ook!