• Kennismiddag Nedcomp in Van Nellefabriek
  • Voor Directies, MT en ICT-management
  • Azure, cloud en multicloud, maar ook rondleiding in Datacenter

Kennis maken, kennis delen, kennis toepassen

Directies en ICT-managers zijn zich steeds meer bewust dat hosting een grote rol speelt in de ontwikkelingen van organisaties. Naast een veilige opslag van data wordt flexibiliteit steeds belangrijker. ‘Is het nog steeds een goed idee om ‘eigen hosting’ op kantoor te organiseren?’ ‘Moeten we toch kiezen voor hosting in een datacenter of in de Cloud?’ en “Hoe houden we grip op alle clouddiensten waar we inmiddels gebruik van maken?

Welkom op 12 september!

Het programma biedt voor alle deelnemers ook de mogelijkheid om mee te gaan met de rondleiding bij Smartdc. Wij vinden het elke keer weer indrukwekkend waar ‘onze’ data staat. Smartdc is een zeer geavanceerd datacenter in de prachtige Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Donderdag 12-09-19

Van 13.30 uur tot 17.30 uur. 

Adres: 

Van Nellefabriek, zaal: Achter Glas 
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Routebeschrijving 

Geef je op!

Programma

  • 13.30 uur      Ontvangst 
  • 14.00 uur      Opening door Heleen Sluijs 
  • 14.15 uur      Gwan Kho: Voor- en nadelen van opslag in de cloud /Azure 
  • 15.00 uur      Pauze en netwerken
  • 15.30 uur      Fons Laudy: 'Grip' houden op de Multicloud oplossingen 
  • 16.15 uur      Rondleiding Smartdc/borrel
  • 17.00 uur      Rondleiding Smartdc/borrel 

Spreker Gwan Kho

Voor- en nadelen van opslag in de cloud

Gwan Kho heeft een gedegen ervaring met het implementeren van cloudoplossingen, zonder moeilijke beslissingen te vermijden. Daarnaast is Gwan een Inspirerend en zorgzaam leider waardoor projecten met grote betrokkenheid wordt uitgevoerd. Gwan is met name gespecialiseerd in Cloud datacenters, Wereldwijde WAN-implementaties (MPLS, internet VPN, Metro Ethernet), invoering  technisch gegevenscentrum (Azure of behuizing / hosting), Telecom Cloud Contact Centers en Telefonie

Tijdens zijn presentatie vertelt Gwan wat het nu precies inhoudt om te werken met Azure. Welke voordelen kan de overstap naar Azure bieden op de korte en lange termijn? Kosten, inzichten, maar ook waarom sommige organisaties kiezen voor Managed Azure. Dus wel in de cloud, maar toch met de nodige controle.

Spreker Fons Laudy 

Multicloud oplossingen beheren... 

Fons Laudy is een ervaren IT/Telecom sales professional die in zijn presentaties graag een stip op de (IT-)horizon neerzet als food-for-thought. Daarbij vindt hij het belangrijk dat er ook  voldoende aandacht wordt besteed aan de praktische invulling van die visie. Fons is binnen Juniper Networks de EMEA Sales Lead voor Juniper’s Datacenter & Cloud Solutions. In deze hoedanigheid ondersteunt hij organisaties in hun transformatie naar een kosten effectieve, veilige en geautomatiseerde Multicloud. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om nieuwe IT services ter beschikking te stellen aan klanten, medewerkers en andere stakeholders.

Tijdens zijn presentatie zal Fons ingaan op de trends die hij ziet binnen de (Multi-)Cloud wereld, de uitdagingen die veel organisaties hebben op het gebied van mensen, processen en technologie om vorm te geven aan een digital transformatie strategie. Welk pad om de IT goed in te richten naar een kosten effectieve, veilige en geautomatiseerde Multicloud is het beste? 

Rondleiding bij Smartdc

Vanaf 16.00 uur zijn we welkom bij ons Datacenter van Smartdc. Speciaal voor onze relaties wordt er een rondleiding georganiseerd. 

In verschillende groepen zullen we een kijkje nemen in de  indrukwekkende omgeving van een datacenter.