• Doelgroep: Directies, MT en ICT-management
  • Cloudontwikkelingen
  • Meer dan techniek

Kennis maken, kennis delen, kennis toepassen

Directies en ICT-managers zijn zich steeds meer bewust dat hosting een grote rol speelt in de ontwikkelingen van organisaties. Naast een veilige opslag van data wordt duurzaamheid steeds belangrijker. ‘Is het nog steeds een goed idee om ‘eigen hosting’ op kantoor te organiseren?’ 'Is het logisch om onze data te verhuizen?' Of ‘Moeten we toch kiezen voor hosting in een datacenter of in de Cloud?’

Wees welkom op 12 september!

Het programma biedt voor alle deelnemers ook de mogelijkheid om mee te gaan met de rondleiding bij Smartdc. Wij vinden het elke keer weer indrukwekkend waar ‘onze’ data staat. Smartdc is een zeer geavanceerd datacenter in de prachtige Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Programma

13.30 uur      Ontvangst 

14.00 uur       Opening door Heleen Sluijs 

14.15 uur       Spreker: Voor- en nadelen van opslag in de cloud (Naam volgt snel) 

15.00 uur       Pauze en netwerken

15.30 uur       Fons Laudy: 'Grip' houden op de Multicloud oplossingen 

16.15 uur       Rondleiding Smartdc/borrel

17.00 uur       Rondleiding Smartdc/borrel 

 

Spreker

Voor- en nadelen van opslag in de cloud

Wat is Azure en hoe zit het platform daadwerkelijk in elkaar? Waarom is Azure interessant voor organisaties? Welke voordelen kan de overstap naar Azure bieden op de korte en lange termijn? En waarom is security op Azure ook met de strenge regelgeving voor gemeenten geen probleem? Martin Vliem van Microsoft zal een korte introductie geven over Azure.

Spreker Fons Laudy 

Multicloud oplossingen beheren... 

Fons Laudy is een ervaren IT/Telecom sales professional die in zijn presentaties graag een stip op de (IT-)horizon neerzet als food-for-thought. Daarbij vindt hij het belangrijk dat er ook  voldoende aandacht wordt besteed aan de praktische invulling van die visie. Fons is binnen Juniper Networks de EMEA Sales Lead voor Juniper’s Datacenter & Cloud Solutions. In deze hoedanigheid ondersteunt hij organisaties in hun transformatie naar een kosten effectieve, veilige en geautomatiseerde Multicloud. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om nieuwe IT services ter beschikking te stellen aan klanten, medewerkers en andere stakeholders.

Tijdens zijn presentatie zal Fons ingaan op de trends die hij ziet binnen de (Multi-)Cloud wereld, de uitdagingen die veel organisaties hebben op het gebied van mensen, processen en technologie om vorm te geven aan een digital transformatie strategie. Welk pad om de IT goed in te richten naar een kosten effectieve, veilige en geautomatiseerde Multicloud is het beste? 

Rondleiding bij Smartdc

Vanaf 16.00 uur zijn we welkom bij ons Datacenter van Smartdc. Speciaal voor onze relaties wordt er een rondleiding georganiseerd. 

In verschillende groepen zullen we een kijkje nemen in de  indrukwekkende omgeving van een datacenter. 

 

Donderdag 12-09-19

Van 13.30 uur tot 17.30 uur. 

Adres: 

Van Nellefabriek, zaal: Achter Glas 
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Routebeschrijving 

Geef je op!