• Hosting met gecertificeerde service
  • Hosting door betrokken engineers
  • Hosting met uitgebreid VPS-SLA

Snel en veilig

Veilig online

Als ondernemer wilt u zeker weten dat er zorgvuldig wordt omgegaan met gevoelige informatie, dat uw back-ups goed bewaard worden en dat uw website altijd in de lucht is. Alles moet werken, altijd. Hoe garandeert Nedcomp dit?

NEN 7510/ISO 27001 informatiebeveiliging

Nedcomp voldoet aan de NEN 7510. Dit is de norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector in Nederland. Onder informatiebeveiliging wordt verstaan ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde zorg voor patiënten’.

Back-up

Nedcomp zorgt dagelijkse voor een volledige back-up van al uw bestanden, zodat in geval van calamiteiten altijd een actuele back-up beschikbaar is.

Redundant uitvoering hardware datacenter

De afzonderlijke componenten binnen het datacentrum zijn zoveel mogelijk redundant (N+1) uitgevoerd. Denk daarbij aan een dubbele uitvoering van firewalls, stroomtoevoer, de uplinks bij onze provider(s) en de capaciteit binnen het virtualisatie-cluster. Op deze manier kunnen we eventuele storingen altijd probleemloos opvangen. Voorkomen is beter dan genezen!

Beveiliging datacentrum

Het Tier-3+ datacentrum waar onze infrastructuur ondergebracht is, is 24/7 beveiligd door zowel geautomatiseerde beveiligingssystemen als on site beveiligingspersoneel. Het datacentrum voldoet aan de ISO 27001 norm.

Hosting bij Nedcomp betekent:

✓ Betrokkenheid
✓ Bewustwording
✓ Maatwerk
✓ Ontzorgen op dataveiligheidsgebied
✓ Persoonlijke aandacht
✓ Compliance

Heeft u vragen over informatiebeveiliging?

Neem contact met ons op